SuomiEnglanti

Kallio & Stammeier Consulting Oy 

Kallio & Stammeier Consulting Oy on perustettu 1992. Sen toimialana on sähkö- ja teletekniikan suunnittelutehtävät sekä alaan liittyvä konsultointi. Yrityksen toimitusjohtajana ja samalla yhtenä suunnittelijana toimii ins. Heikki Kallio. Yritys on Suomen Konsulttitoimistojen Liitto SKOL ry:n, Neuvottelevat Sähkösuunnittelijat NSS Ry:n sekä Turva-alan Yrittäjät ry:n jäsen. 

Yrityksen suunnittelukapasiteetti muodostuu omasta ja yhteistyöyritysten henkilökunnasta. Suunnitteluryhmään kuuluu useita insinöörejä, varsinaisia piirtäjiä yrityksellä ei ole, koska kaikki suunnittelutyö tehdään suoraan ATK:lla. Yhteistyöyrityksiämme ovat Insinööritoimisto Aki Kutvonen Ky, sähkösuunnittelu ja A Niemi Engineering Oy, LVI-suunnittelu. Lisäksi Venäjälle suuntautuvissa suunnittelukohteissamme olemme käyttäneet apuna helsinkiläisiä yhteistyökumppaneitamme Insinööritoimisto Veikko Vahvaselkä Oy, sähkösuunnittelu ja Insinööritoimisto Vahvacon Oy, LVI-suunnittelu.

Lisäksi toimitusjohtaja Heikki Kallio on osakkaana Venäjällä toimivassa yrityksessä, jonka taustalla on vahva osaaminen venäläisessä rakentamisessa sekä sähkö- ja LVI-tekniikan suunnittelussa. Yritys on nimeltään Cemec Consulting Engineers Oy Ltd.

Yrityksen vientitoiminta suuntautuu pääasiallisesti Venäjälle. Viennin osuus yhtiön koko liikevaihdosta on tällä hetkellä noin 30 %. Viennin osuudeksi tuleville vuosille on budjetoitu huomattavaa kasvua, jopa 60 % kokonaisliikevaihdosta. Yrityksen taloudellinen tilanne on vakaa ja toiminta on ollut kannattavaa. Yrityksellämme on vuodesta 2004 asti ollut korkein mahdollinen AAA – luottokelpoisuusluokitus.