SuomiEnglantiKallio & Stammeier Consulting Oy on suunnittelutoimisto, jonka palvelualaan kuuluu erilaisten rakennusten ja teollisuuden investointien sähkö- ja automaatiosuunnittelu, telejärjestelmien suunnittelu sekä LVI-suunnittelu.

Suunnittelukohteina ovat pääasiassa koulut ja opetustilat, erilaiset julkiset talonrakennushankkeet, liike- ja toimistotilat, erilaiset kaupanalan kohteet sekä asuntokohteet. Toimeksiantoihin kuuluu yleensä kohteen valvonta vastaanottoon asti. Lisäksi Heikki Kallio on hoitanut joidenkin erikoiskohteiden osalta pelkästään valvontatehtävät, kuten Venäjälle rakennettu UPM-Kymmene Oyj:n sahalaitos ja höyläämö sekä UPM-Chudovon tehtaille rakennettu viilutehdas sekä vaneritehtaan laajennus ja saneeraus.

Oma ja yhteistyöyritystemme koko yhteenlaskettu kapasiteetti on: sähkösuunnittelijat 25 henkeä, LVI-suunnittelijat 9 henkeä. Kaikkien yhteistyöyritystemme kanssa meillä on kiinteä ja mittava, monista yhteisistä projekteista hankittu yhteistyökokemus.

Suunnittelu ja tekniset apuvälineet

Kaikki suunnittelutyö tehdään CAD-työasemillamme. Kiinteä työasema on kaikilla työntekijöillä, lisäksi yhtiöllä on työmaakäyttöä varten neljä kannettavaa tietokonetta.

Suunnittelujärjestelmämme perustuu Autocad (versio 2007) -perusohjelmistoon, johon on sekä ostettu mm. Sähäkkä-ohjelmisto sekä Cad-Expert Oy:n sähkösovellusohjelmistot, että kehitetty itse sähköpuolen sovellusohjelmistoja. Tämän lisäksi yrityksellä on lukuisa määrä erilaisia laskenta-ohjelmistoja. Yhtiön internet-liitännät kaikilta koneilta takaavat nopean piirustusliikenteen sähköpostilla sekä omalla paikkakunnalla että eri paikkakunnilla toimivien muiden suunnittelijoiden ja yhteistyöyritystemme välillä. Lisäksi kokemukseemme kuuluu eri projekteista projektipankin käyttö.

Laadunvarmistus

Yhtiöllä on käytössään kirjallinen oma laadunvarmistusjärjestelmä.

Yrityksen toiminnasta vastaa ins. Heikki Kallio, joka toimii sekä toimitusjohtajana että projektien päävastuuhenkilönä ja yhtenä suunnittelijana. Jokainen suunnittelija on myös vastuussa suorittamastaan suunnittelutyöstä ja on velvollinen noudattamaan siinä yhtiön laadunvarmistusjärjestelmää.